Home Page Image
 

Adios Languages heeft in de loop der jaren vele lessen verzorgd voor particulieren, overheid, bedrijven en taalinstituten.


Zo hebben wij in Nederland lessen verzorgd voor o.a:
Global Lt Training
Eurocom Opleidingen
Iber Lengua
Volksuniversiteit
Koentact Language School
BV&T Opleiding en advies
Vluchtelingenwerk Amsterdam (op vrijwillige basis)

 

In Australië hebben wij cursussen verzorg voor o.a.
the Department of Immigration Christmas Island
Perth Immigration Detention Centre
CARAD
Language Trainers
Milner International College of English

en vele particuliere klanten in beide landen.

 

 

 Adios Languages verzorgt Nederlandse Engelse en Spaanse les, op maat gemaakt of, op aanvraag, in groep.

Learn English, Spanish or Dutch in Amsterdam.

Aprende ingles o holandes en Amsterdam.


Mijn naam is Nathalie Ruhmann, ik ben Nederlandse van origine maar ik spreek reeds ruim 20 jaar vloeiend Engels en Spaans en ik ben een gekwalificeerd taaltrainer met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland.

Ik run al negen jaar Adios Languages; Nederlandse, Spaanse en Engelse les voor particulieren en bedrijven. Na bijna 4 jaar vele klanten Engels en Spaans geleerd te hebben in Australië, is Adios Languages in 2010 opnieuw gevestigd in Amsterdam en verzorgen we nu ook Nederlands als tweede taal / Dutch for foreigners/expats.

Aangezien het lesgeven van talen mijn passie is, ben ik ook in Nederland direct weer begonnen met taaltrainingen en heb ik het pakket uitgebreid met Nederlandse les voor buitenlanders. Je kunt ons inschakelen wanneer je Nederlands, Engels of Spaans voor het plezier wilt leren, om zakelijke redenen of bijvoorbeeld wegens een aankomende verhuizing. Ook bijles is mogelijk.
Wij verzorgen Nederlandse, Spaanse en Engelse 1 op 1 privé- les, bijles of in kleine groepjes op aanvraag.

Prijzen vanaf € 35,00 per persoon per uur privé-les! Voor privé en zakelijke groepjes zijn er speciale prijzen op aanvraag.

Heb je 3 vrienden/collega's om zelf een groepje mee te vormen en een locatie voor de les in Amsterdam centrum dan komen wij jullie daar lesgeven.

De focus ligt altijd op conversatie zodat je vanaf dag 1 in het Nederlands, Engels of Spaans praat.

Zijn er meerdere medewerkers die Spaans willen leren of de kennis van de Engelse taal willen verbeteren? Dat kan ook, dan vormen we een mini groepje en komen wij op locatie lesgeven. Stuur ons de gegevens en we maken een offerte op maat.

Een standaard les is 90 minuten en ik raad aan dat de student minimaal 1 les per week neemt en tevens eenzelfde hoeveelheid tijd te besteden heeft aan huiswerk of revisie.

Wij vinden het erg belangrijk om de taallessen ook leuke lessen te maken en we hebben een geheel andere aanpak dan de manier waarop vroeger talen op scholen werden gedoceerd. Wij hebben zelf erg veel plezier in het werk en zorgen ervoor dat de lessen leuk en interessant zijn zodat je zowel plezier hebt als veel oefent tijdens de les wat het leren een stuk makkelijker maakt.

Adios Languages is ingeschreven bij het CRKBO - Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

Voor meer informatie over de cursus Nederlands, Engels of Spaans bij

Adios Languages in Amsterdam, kun je mailen naar

info@adios-languages.nl

Je mag ook direct bellen naar 020-7531077 of 06-34109309.
---------------------------------------------------------------------------------
See you soon! Hasta pronto! Tot snel!