Adios Languages; taallessen met plezier.

Wil je conversatie lessen waar je op een leuke wijze een taal onder de knie krijgt?

Lessen op maat gemaakt voor jouw niveau en leersnelheid.

Start wanneer je wil en bepaal de duur van de cursus zelf.

Meld je aan via het contact-formulier of mail ons.

Tel.nr: 020-7531077

 Engelse les in Amsterdam
Learn English in Amsterdam

How are you?

Wil je Engels leren praten of je huidige Engels verbeteren?

Engelse conversatie lessen

Wil je met plezier naar Engelse les gaan en op een leuke wijze beter Engels leren spreken? Wil je het geleerde Engels van school weer ophalen? Of meer zelfvertrouwen krijgen, omdat je te weinig of geen Engels spreekt?

Je kunt direct starten met 1 op 1 privé-les of in mini groepsles wanneer je 1,2 of 3 vrienden of collega's hebt die op hetzelfde niveau les willen volgen: we maken een groepje op maat voor jullie. .
Niveau's:Beginners 1;  mensen die wel een kleine basis hebben maar in de praktijk weinig Engels spreken en voor mensen die het bijvoorbeeld wel geleerd hebben in het verleden maar misschien te weinig gebruikt en vergeten zijn.

Intermediate is voor mensen die het verschil weten tussen "I go to school" en I'm going to school", de verleden tijd "I went to school" en de voltooide tijd "I have gone to school" kunnen gebruiken.

Tijdens de lessen zijn de studenten voornamelijk zelf aan het woord wat wordt bevorderd door leuk en praktisch lesmateriaal. Je leert praktische Engelse spreektaal die je ook meteen in de praktijk kunt gebruiken.

Heb je 3 vrienden/collega's om zelf een groepje mee te vormen en een locatie voor de les in Amsterdam centrum dan komen wij jullie daar lesgeven.

Het lesmateriaal dat we gebruiken bij onze cursussen is gericht op spreekvaardigheid en woordenschat uit de dagelijkse praktijk. We gebruiken leuke lesboeken met veel (spreek)oefeningen waarbij de student voornamelijk aan het woord is, niet de leraar.

Voor meer informatie over de cursus Engels of priveles bij

Adios Languages in Amsterdam, kun je mailen naar

info@adios-languages.nl

Je mag ook direct bellen naar 020-7531077 of 06-34109309

See you soon!